søndag 3. juli 2011

Post dykkerkurs blues


I går var vi med dykkegjengen for aller siste gang. Det ble et par øl, peanøtter og skravling mens vi så på filmen fra gårsdagens to dykk. Filmen har vi, som gode turister, kjøpt med oss så nå blir det film kveld til høsten! Det ble den seneste kvelden så langt, tror ikke vi var i seng før nærmere elleve (og endelig kunne vi legge oss uten å stille klokka)!

Første turen vår hjem om kvelden! Litt mer utfordring å kjøre på smal humpete vei i mørket…
I dag ble det en rolig morgen før vi så vidt rakk frokosten (som vanlig en pannekake med banan og honning). Etter gårsdagens relativt lange opphold på åpent hav med og uten våtdrakt fant vi ut at det kunne være greit med noen timer uten solsteik så i dag har vi lekt skikkelige turister på Nuse Lembongan og Nuse Cenningan.

Først bar turen til Dream Beach og Devil’s Tear. Devil´s tear  er en fjellformasjon ved havet som lager en høy vannsprut når store bølger kommer inn. Har vært varmt i dag så det var veldig godt med en dusj. Dream beach er en flott strand som kontinuerlig hamres med store bølger. Her vasset vi og ble fuktet av bølgene.









Så reiste vi ut til Nusa Cenningan via øyas fantastiske, gule hengebro! Den heter sannsynligvis Shakin’ Stevens på balinesisk! SKUMMELT! Vi dro ut til Jumping Cliff hvor man kan hoppe ca. 10 meter ned i litt turbuluent vann! Vi droppet hoppingen, men nøt en bedre (om enn litt sent levert) lunsj i stedet!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar